Empowered by the greatest EU webhosters

Junior Controller bij TWS in Zwolle

De Organisatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van een organisatie die met regelmaat overnames doet en zeer vooruitstrevend is? Wil jij werken bij een dynamische en groeiende organisatie? Ben jij een gedreven en ambitieuze financial? Dan is deze rol bij Total Webhosting Solutions (TWS) voor jou!

TWS is marktleider in Nederland op het gebied van webhosting, domeinnamen en cloud services. De doelstelling van deze buy & build organisatie is het creëren van een leidend Europees platform. In 2017 is gestart met de realisatie van dit doel door een aantal overnames door een toonaangevende investeringsmaatschappij (family office). Inmiddels zijn er 22 overnames afgerond en staan ze aan de vooravond van verdere groei door middel van acquisities in binnen- en buitenland.

De organisatie kenmerkt zich door internationale teams van toegewijde specialisten die cloud-gebaseerde services leveren aan duizenden partners en miljoenen klanten wereldwijd. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren tot een succesvolle onderneming ontwikkeld met sterke marktposities.

De groei van TWS gaat gepaard met constante professionalisering wat betreft processen, tools én medewerkers. Processen kunnen en moeten efficiënter en effectiever. Denk aan het optimaliseren van het interne control framework en de financiële integratie van acquisities in binnen- en buitenland. Denk ook aan IT en IFRS transities en professionalisering van compliance en reporting.

 
De functie:

Door de groei van de organisatie is er behoefte aan versterking van het finance team. Als junior controller opereer je in een internationale setting op het snijvlak van financial control en M&A. Je werkzaamheden voer je voornamelijk uit vanuit het kantoor in Zwolle. Je vervult een belangrijke rol in de planning & control cyclus en schakelt daarbij veelvuldig met de Managing Directors en finance afdelingen van de lokale organisaties.

Je levert een bijdrage aan de financiele integratie van de geacquireerde bedrijven en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de gecentraliseerde (loon) administraties van de NL aquisities en entiteiten. Daarbij ondersteun je de financial controller / manager finance en de finance afdelingen van acquisities op locatie waardoor internationaal reizen deel kan uitmaken van de functie. Je werkt operationeel samen met de administratief medewerkers en financial controllers en legt verantwoording af aan de Manager Finance.

Je houdt je bezig met het onderhoud en de inrichting van de consolidatietool en bent (mede) verantwoordelijk voor de reporting formats. Daarnaast lever je een bijdrage aan een optimale inrichting van de AO/IC en een up to date accountingmanual. Je bent onderdeel van projectteams op het gebied van: BI reporting (w.o. PowerBI), standaardisatie en inrichting van de administratieve processen, alsmede de verdere optimalisatie van het afsluitingsproces. Door de actieve acquisitiestrategie is dit een voortdurend uitdagend en interessant proces!

Het betreft een uitstekende positie voor een jonge en ambitieuze financial om zijn of haar kwaliteiten en talenten te etaleren. Deze positie kent zeer goede doorgroeimogelijkheden.

 
Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

 • Bijdrage leveren aan de financiële integratie van Nederlandse en buitenlandse acquisities
 • Het verzorgen van de gecentraliseerde administraties (o.a. activa en loon) van acquisities
 • Het (mede) voorbereiden van de stuurinformatie voor het management
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de inrichting en onderhoud van het consolidatie pakket en de bijbehorende formats voor reporting
 • Je houdt je bezig met een optimale inrichting van de AO/IB binnen de groep en je draagt bij aan een up to date accountingmanual
 • Je levert een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling en organisatie

 
Jouw profiel

 • Afgeronde HBO opleiding (bijv. BE of Accountancy)
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Een achtergrond in de accountancy en ervaring in een soortgelijke rol is een pre
 • Kennis van en ervaring met BI tooling (o.a. PowerBI) is een pre
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies waardoor je fungeert als volwaardig sparringpartner
 • Je bent bereid voor je werk (internationaal) te reizen
 • Je bent ambitieus en bereid daarvoor in jezelf te investeren
 • Je bent communicatief vaardig, overtuigend en hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal

 
Arbeidsvoorwaarden

Een ambitieuze werkomgeving binnen een sterk team. Heel veel ruimte om zowel persoonlijk als vaktechnisch te groeien. Uitstekende voorwaarden en een marktconforme beloning.

Reageren?

Indien je wilt solliciteren kan dit rechtstreeks via het contactformulier of mail je CV met een korte motivatie naar jurgen@wervingopmaat.nl. Voor meer informatie kun je mij bellen op 06-4226 2939 of een mail sturen.

>> RETURN TO OVERVIEW TWS VACANT POSITIONS